Mina böcker

Böckerna finns att köpa på adlibris.com och bokus.com eller i min butik (smyckes.calas.se) där jag också säljer smycken.

Gilla gärna min författarsida på Facebook!

HOTET MOT TRÅDLÖSA

Kusinerna Leo och Sara älskar att rida på sina hästvänner Sule och Bing. I skogen hittar de en sten med magiska krafter.Men när stenen mystiskt försvinner, rider de iväg mot ett äventyr som kräver både deras mod, tankeförmåga och samarbete. Ett äventyr där de upptäcker ett stort hot mot deras land, Trådlösa.

Ska de klara alla prov de utsätts för så att de kan hitta sin magiska sten och stoppa hotet? Följ deras spännande upplevelser och utmaningar i Frusna Gläntan, Regnbågspasset, Tomhetens Torn och Önskeberget. Hotet mot Trådlösa vänder sig till barn i åldern ca 9-12 år.

Boken finns att köpa på Adlibris, Bokus och i min webbutik där jag också säljer smycken. I nätbokhandeln finns den också som e-bok.

ÄNTLIGEN FRED I FREDLÖSA

“Äntligen fred i Fredlösa” heter min första barnbok som är skriven för barn i tre-sexårsåldern. De fantasifulla illustrationerna har gjorts av Gabi Fröden. Boken finns att köpa på Adlibris, Bokus och i min webbutik där jag också säljer smycken. I nätbokhandeln finns den också som e-bok.

I Fredlösa är det alltid bråkigt. Alla verkar vara osams. Och bråkigare ska det bli för det ser ut att bli krig. Fredlösaborna gör sig beredda på angrepp. Det ser mörkt ut. Men så händer något oväntat. Vad är det som låter? Vad är det som kommer ner från luften? Fredlösaborna förstår ingenting. Men snart får de svaret….

Stadiumbrödernas entreprenörsresa

“Varje dag är en ny match” handlar om Stadiumbröderna Ulf och Bo Eklöf och deras entreprenörsresa, från den lilla sportbutiken Spiralen Sport till en sportkedja i världsklass och nya projekt för ett aktivt liv. Den finns i bokhandeln och i nätbokhandeln. Du kan också beställa den och få den signerad här på min smyckes- och boksida!

Gilla gärna bokens Facebooksida!

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara