top of page

Skriver du i jobbet men tycker det är svårt ibland?

Vad är det som är svårt? Berätta för mig! Är du bland de fem första som svarar på några frågor, får du en halvtimmes gratis konsultation kring ditt skrivande. Frågorna tar bara ca 5 minuter.


Du kanske skriver för webb och sociala medier men tycker det är svårt att nå fram. Eller så skriver du alla möjliga typer av texter men har svårt att få en bra struktur. Kanske du bara har kört fast i ditt skrivande och behöver nya perspektiv. Eller undrar om du ska använda "de eller dem". Vad vet jag? Men om du känner igen dig i det här, undrar jag om du kan ta dig tid att svara på några frågor? Jag kommer endast att använda svaren för mig själv och för att utveckla mina tjänster, de kommer inte att publiceras någonstans.


Du hittar frågorna här: https://forms.gle/EeU5E42B3rauQML67

Stort tack på förhand!
15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page