top of page

VÄLJ UPPDRAG

Vad behöver du hjälp med? Jag hjälper dig som copywriter, kommunikatör, projektledare eller kursledare. Antingen det gäller enklare marknadsföringsprojekt, nya webbsidor, uppdatering av befintliga eller att hålla igång innehållet på en webbsida och sköta sociala medier. Jag håller också kurser i att skriva för dig som skriver mycket i jobbet, "Skriv och nå fram! Lär dig skriva som en copywriter" och en mer komprimerad version "Skriv som en copywriter". En annan kurs jag håller online handlar om att träna upp din kreativitet.

Du kan din verksamhet. Jag kan min. Och jag har många duktiga kollegor som kompletterar min kunskap. Så låt oss samarbeta! Du kan anlita mig som en extern kommunikatör för ett visst antal timmar per månad eller för enskilda projekt, timme per timme.

Textmanus

Jag har lång erfarenhet av att arbeta med text för en mängd olika ändamål. Det kan handla om en enklare informationstext eller en mer komplicerad, en annons eller ett helt kommunikationspaket, ett enstaka inlägg på sociala medier eller idéer till en hel årsplanering. Ett pressmeddelande eller ett helt pressevenemang. En kort presentation av ett företag på LinkedIn eller en hel powerpoint- eller keynotepresentation. En sida text eller en hel bok. Mitt register är väldigt brett som du ser. Och orden är mina favoritkompisar.

textmanusbild.jpg

Hyr en kommunikatör

Har ni stort behov av att synas bättre och kommunicera med era målgrupper, men svårt att hinna med? Ni kanske inte vill anställa en kommunikatör som sköter detta. I stället kan ni anlita mig som en extra kommunikationsresurs ett antal timmar per vecka eller månad. Jag sköter er webbsajt och era sociala medier och jobbar i nära samverkan med er kring er marknadskommunikation. Vi gör en plan tillsammans och har kontinuerliga avstämningar. Så att ni får en bra grogrund och ett lyft i er marknadsföring. 

kommunikation.jpg

Kurser

Skriv och nå fram!
Vill du utveckla dig som skribent? Du kanske jobbar som kommunikatör, webbredaktör eller skriver mycket i tjänsten i någon annan roll. Gå min onlinekurs "Skriv och nå fram", en genomgripande kurs med feedback på alla dina texter och 1 1/2 timmes coaching.

 

Skriv som en copywriter!

En komprimerad version av "Skriv och nå fram" för dig som vill  arbeta mer självständigt. I kursen får du en mängd övningar och feedback på tre valfria texter. Dessutom 1/2 timmes coachingtid.

skribent.jpg

Webbinnehåll

Behöver ni skapa en ny webbsida eller göra om den befintliga? Det är en hel del att tänka på när man ska göra det. 

 

Jag hjälper er gärna att skapa innehåll och struktur och kan sköta kontakten med både webbyråer och kommunikationsbyråer utifrån era behov.

Abstract Architecture
bottom of page