Vad behöver du hjälp med? Det mesta handlar om kommunikation. Att hitta rätt väg att nå varandra. Och rätt ton. I det stora mediabruset gäller det att förenkla sina budskap och vara konsekvent och tydlig. Att dela med sig av kunskap och intressanta berättelser som stärker varumärket. Snabbt skapa förtroende och hålla sig till sin identitet. Du kan din verksamhet. Jag kan min. Och jag har många duktiga kollegor som kompletterar min kunskap. Så låt oss samarbeta! Du kan anlita mig som en extern kommunikatör för ett visst antal timmar per månad eller för enskilda projekt, timme per timme.     SparaSpara

Textmanus

Jag har lång erfarenhet av att arbeta med text för en mängd olika ändamål. Det kan handla om en enklare informationstext eller en mer komplicerad årsredovisning, en annons eller en helt kommunikationspaket, ett enstaka inlägg på sociala medier eller idéer till en hel årsplanering. Ett pressmeddelande eller ett helt pressevenemang. En kort presentation av ett företag på LinkedIn eller en hel powerpoint- eller keynotepresentation. Ett kortare manus eller ett helt upplägg för storytelling. En sida text eller en hel bok. Mitt register är väldigt brett som du ser. Och orden är mina favoritkompisar.

Hyr en kommunikatör

Känner du igen er i följande? Ni har stort behov av att synas och kommunicera med era målgrupper, men svårt att hinna med. Ni kanske inte vill anställa en kommunikatör som sköter detta, det är verksamheten för liten för.

I stället kan ni anlita mig som en extra kommunikationsresurs ett antal timmar per vecka eller månad. Jag sköter er webbsajt och era sociala medier och jobbar i nära samverkan med er kring er marknadskommunikation. Vi gör en plan tillsammans och har kontinuerliga avstämningar. Så att ni får en bra grogrund och ett lyft i er marknadsföring. Låter det vettigt? Välkommen att ta kontakt!

Webbsidor

Jag skapar innehåll och struktur för webbsidor och samarbetar med både webbyråer, kommunikationsbyråer och direkt med företag.  Här är några exempel:

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Projektledning

Behöver du hjälp med ett större projekt som kräver projektledning? Välkommen att kontakta mig! Jag har erfarenhet av projektledning av både större och mindre evenemang och projekt. Jag har jobbat med allt från att ta fram en trycksak eller göra en kampanj i sociala medier till visning av sverigetruppens kollektion av fritids- och representationskläder för olympier, journalister och kungahuset.