top of page

OM

Sussi 4-beskuren.jpg

Flexibel kommunikationsbyrå

SCAJO, Sussi Calås Jonsson AB är en kommunikationsbyrå i Norrköping och jag som driver företaget är copywriter, författare, kommunikatör m m. Här får du hjälp att formulera dina budskap, skapa en informativ webbplats eller reklamkampanj, förmedla nyheter till kunder och media och navigera vidare ut i bruset på internet och i sociala medier. Jag driver en liten flexibel byrå med ett nätverk av medarbetare som kopplas in beroende på dina behov. Jag håller också kurser i att skriva och i att bli mer kreativ.

 

Kanske behöver du bara bolla dina idéer med någon?
Välkommen till en första kontakt!

 

Jag har skrivit så länge jag kan minnas. Först blev det dikter, senare berättelser. Någonstans på vägen avverkade jag också Informationslinjen och en diplomering till Marknadsekonom. Efter ett antal års jobb på byrå och i eget företag som copywriter och informatör, dök Stadium upp. Det blev tolv år som informationschef där. Nu är jag tillbaka som konsult och copy. Den här gången med en bredare och djupare kompetens som omfattar allt från information och reklam till PR.

 

Jag är certifierad NLP Practitioner och även författare. Min första bok “Varje dag är en ny match – Berättelsen om Stadiumbröderna” är utgiven på Liber! Jag har också skrivit två barnböcker, “Äntligen fred i Fredlösa”  för barn som är 3-6 år eller som just lärt sig läsa och "Hotet mot Trådlösa" för barn från ca 6 år. De finns i nätbokhandeln och bokhandeln.

 

Min ambition är att jobba med kommunikation som på något sätt får människor och vår jord att må bra.
Om det är vad du också gör, så låt oss hjälpas åt!

 

Sussi Calås-Jonsson

bottom of page