Kurser

Skriv och nå fram!

Lär dig skriva som en copywriter

Är du kommunikatör, webbredaktör eller har annan roll där du skriver mycket i jobbet och känner att du vill nå nästa nivå i ditt skrivande?
   
Gå min kurs Skriv och nå fram! En 7-veckors online-kurs som tar dig genom hela skrivprocessen och ger dig många bra verktyg på vägen. 

   

Jag har skrivit professionellt i mer än 35 år och har samlat på mig så mycket erfarenhet. Nu vill jag dela med mig till dig, så att du kan vässa ditt skrivande och bli säkrare och effektivare i din roll. Du kommer att kunna skriva som en copywriter!

 

Läs mer om kursen och anmäl dig här!

1.jpg

LinkedIn

Vill du bli bättre på LinkedIn? Vill du ha en kurs för hela er verksamhet eller vissa nyckelpersoner? 

Grunden i LinkedIn är den personliga profilen och därför kommer vi att börja med att gå igenom den så att ni som använder LinkedIn på företaget har en proffsig profil. Vi tittar också på vad ni kan använda LinkedIn till generellt och hur just er verksamhet kan få bäst nytta av verktyget.

 

I kursen lär du dig hur du skapar en strategi för er närvaro på Linkedin, hur du skapar och bygger upp en LinkedIn-sida för företaget och hur du får din egen organisation att bli engagerad i er Linkedin-närvaro. Vi går igenom hur du hittar din målgrupp på Linkedin. Vi tittar på annonseringsverktyget och hur du väljer målgrupp när du annonserar samt vilken typ av annons som är lämplig att använda.

Kursen är på 3 timmar och kan förläggas antingen på för- eller eftermiddag, utifrån era önskemål.

Kontakta mig för mer information och bokning!

textning

5-dagarsknuffen

Träna upp din kreativitet med roliga och utmanande övningar i fem dagar.  Du väljer själv om du vill göra övningarna fem dagar i följd eller om du vill sprida ut dem på lite längre tid.

Läs mer och anmäl dig här!

5-dagars-knuffen.png