top of page

Kurser

Är du kommunikatör, webbredaktör eller har annan roll där du skriver mycket i jobbet och känner att du vill nå nästa nivå i ditt skrivande?
   
Gå min kurs Skriv och nå fram! En online-kurs som tar dig genom hela skrivprocessen och ger dig många bra verktyg på vägen. Vi går igenom alla de olika delarna i skrivprocessen och hela kursen handlar förstås om vad det är som gör att en text når fram. I varje kursavsnitt får du uppdrag att göra till nästa gång. Du får feedback på alla dina inlämnade texter och 1 1/2 timmes coaching

   

Jag har skrivit professionellt i mer än 35 år och har samlat på mig så mycket erfarenhet. Nu vill jag dela med mig till dig, så att du kan vässa ditt skrivande och bli säkrare och effektivare i din roll. Du kommer att kunna skriva som en copywriter!

 

Läs mer om kursen och anmäl dig här!

1.jpg
Skriv och nå fram!

Skriv och nå fram!

Titta nu

Skriv bättre texter på jobbet, på webben eller var du brukar skriva. Här får du verktygen för att ta dina texter till en ny nivå!

I den här kursen tar jag dig på ett snabbspår i skrivprocessen, så att du ska känna dig säkrare på din förmåga och kunna skriva för att nå ända fram. Kursen är en komprimerad version av "Skriv och nå fram!" och lämpar sig för dig som vill jobba mer självständigt. Du kommer att kunna skriva som en copywriter. Kort och koncist när det behövs. Eller längre texter där du får med dig läsaren hela vägen. Och får den att agera. 
I kursen finns en mängd övningar och uppdrag du ska göra och du får även feedback på tre valfria texter samt 1/2 timmes coaching av mig.

Här kan du läsa mer och anmäla dig!

copylogga.png

5-dagarsknuffen

Träna upp din kreativitet med roliga och utmanande övningar i fem dagar.  Du väljer själv om du vill göra övningarna fem dagar i följd eller om du vill sprida ut dem på lite längre tid.

Läs mer och anmäl dig här!

5-dagars-knuffen.png
bottom of page